Aloe Vera

DKK100,00

Den dekorative, grønne plante, som gemmer på en lang række egenskaber.

11 på lager

Varenummer (SKU): 00010-18 Kategori:

Beskrivelse

Aloe Vera er en sukkulent, som har tykke blade med en lang spids. Det er en nem plante, og desuden har den en lang række egenskaber såsom at være den helende plante.

Pleje af din Aloe Vera

 1. Placering
  Stueplanter trives bedst i dagslys. Vend planten en gang i mellem for at forebygge gule blade og for at få den til at vokse lige meget hele vejen rundt. Du kan eventuelt rykke dine planter væk fra vindueskarmen, når de har vokset sig store og har brug for mere plads. Dog skal det gøres lidt ad gangen, da planterne skal vænne sig til de ændrede lysforhold.

 2. Vanding
  Vand dine stueplanter omkring siderne af potten. Vand ikke på plantens rødder, da bladene kan rådne.
  Dine plante skal først vandes igen, når jorden er tør. Hvis du vander for meget, vil planten rådne. Så lad gerne din plante udtørre mellem vandingerne. Du kan med fordel tage din plante med udenfor, når det regner. De fleste optager nemlig ekstra næring af regnvand, regnen skyller skadedyr væk og regnen vasker støv væk fra planterne, som giver bladene nyt liv.

 3. Gødning
  Gød dine planter hver tredje måned i vækstsæsonen for at give dem den rette mængde næring, så de forholder sig friske. I vinterhalvåret behøves din plante ikke gødning.

 4. Tegn på mistrivsel
  – Gule blade
  – Rødderne har fortrængt jorden
  – Hvidt lag på jorden
  – Planten får overbalance
  – Rødderne er mørke og bløde

 5. Omplantning
  Når din plante vokser sig større, har den brug for mere plads til sine rødder. Derfor skal du omplante din plante i takt med dens vækst. Brug altid frisk pottemuld og tilsæt gødning.

 

Videoguide

go green-teamet har lavet en lille videoguide til dig, så du nemt og hurtigt kan tilegne dig viden om den rette pasning og pleje af din Aloe Vera.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aloe Vera”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *