Chrysanthemum Santini

DKK45,00

Den grønne Chrysanthemum passer til enhver buket. I et bundt får du 10 stilke.

 

Ryd
Varenummer (SKU): 00010-7 Kategori:

Beskrivelse

Denne Chrysanthemum passer perfekt til din blomsterbuket, da den kan sammensættes med enhver blomst.

Vil du binde din buket sammen med os? Vi guider dig. Se mere her!

Sådan forlænger du din bukets levetid

 1. Fjern nogle blade på stilken
  Start med at pille de nederste blade af stilkene, således sikrer du dig, at bladene ikke rører vandet. På den måde undgås en rådden stilk, og buketten afgiver dermed ikke lugt.
 2. Skær af og skær skævt
  Skær mindst 2 cm. af din stilk med en skarp kniv. For at holde liv i din buket, skal stilken skæres skævt, således har blomsten bedre mulighed for at suge vanden til sig.
 3. En ren vase
  Sæt din buket i en vase, som er ren og uden sæberester. Du kan evt. rengøre din vase med klorin og skylle godt efter med vand. Herefter kan du tilsætte en dråbe klor til blomstervandet, dermed holdes bakterierne væk.
 4. Vandtemperatur
  Hvis du har en buket med forskellige typer af blomster, bør den stå i lunkent vand. På denne måde imødekommer du de forskellige planters behov.
  Er din buket kun bestående af tulipaner, som er en løgblomst ligesom liljer og hyacinter, optager blomsterne vandet bedst, hvis det er koldt.
  Har du en buket med grenede stilke såsom roser, optages vandet bedst, hvis det er varmt.
 5. Placering
  Stil ikke din buket direkte i solen, da dette vil få blomsterne til at springe ud meget hurtigt. Afskårne blomster er ikke glade for meget varme, hvorfor de ikke skal stå i nærheden af en radiator eller en varm lampe. Du kan fordelagtigt stille dem et køligt sted uden for meget træk. Desuden kan du sætte buketten i et køligt rum om natten, dermed forsinker ud blomstringen.
  Din buket er ikke gode venner med frugt, da frugt udskiller ethylengasser. Stil derfor din smukke buket væk fra frugtskålen.
 6. Skift vandet
  Skift vandet til din buket hver anden til tredje dag. Når du skifter vandet, kan du skære 1 cm. af stilken og tilføje endnu en dråbe klorin til vandet. Dette giver din buket længere levetid.
 7. Brug altid posen med pulver
  Når du modtager en buket eller afskårne blomster fra go green, medfølger der altid en pose med holdbarsmiddel. Når vi klipper blomsterne til jer, er det fra rødderne. Dermed mister de deres naturlige næring, hvorfor holdbarsmidlet er en erstatning for dette.
 8. Giv din buket nyt liv
  Hvis du har en fin buket, hvor den ene blomsterart er visnet, kan du med fordel skabe din helt egen nye blomsterbuket meget nemt. Gem de blomster, der stadig har liv i sig, og sæt dem sammen med nye, friske blomster eller Eukalyptos grene.

Videoguide

go green-teamet har lavet en lille videoguide til dig, så du nemt og hurtigt kan tilegne dig viden om den rette pasning og pleje af din Chrysanthemum.

Yderligere information

Farver

Grøn, Hvid, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chrysanthemum Santini”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *