Hibiscus

DKK369,00

Smuk Hibiscus, som skaber tropestemning i din have.

Ryd
Varenummer (SKU): 00010-1 Kategori:

Beskrivelse

Planter til haven

Denne smukke Hibiscus-busk, også kaldet Hawaii blomster, skaber en helt særlig tropeatmosfære i din have. Disse Hibiscus er testet til at kunne tåle det danske vejr fra foråret og lige frem til før frosten rammer jorden. Perfekte planter til haven!

Vores ekspert, Marie, som er uddannet gartner og har 50-års erfaring fortæller, at Hibiscus har det bedst i krukker, hvor jordtemperaturen er høj, dog kan de også sættes i bedet. Hvis man vil have glæde af dem i flere år, skal man grave dem op og have dem til at stå indenfor vinteren over.

Overvintring af planter til haven

Din Hibiscus skal tages ind i oktober, før nattefrosten begynder. Når den ikke længere er i blomstring, kan du overvintre den. Den skal ompottes i en større potte og sættes et lyst sted med 12 – 15 grader vinteren over. Den skal stadig have lidt vand, men aldrig så meget at rødderne står i vand.

Pleje af planter til haven

Lys og sol er essentielt for din Hibiscus. Hvis din Hibiscus mister sine knopper og blade, mistrives den. Den vil have godt af at stå lyst i vindueskarmen, så kommer den igen.  Den skal holdes fugtig og gødes jævnligt i perioden april-oktober.

Videoguide til planter til haven

go green-teamet har lavet en lille videoguide til dig, så du nemt og hurtigt kan tilegne dig viden om den rette pasning og pleje af din Hibiscus.

Yderligere information

Farver

Blå, Gul, Lyserød, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hibiscus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *